Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه ۴۰ درصد مردم گیلان اضافه وزن دارند و ۳۰ درصد آن‌ها چاق هستند گفت: علت اضافه وزن و چاقی در گیلان تغذیه نامناسب مردم این استان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمدرضا پورطالمی صبح امروز در مراسم بزرگداشت روز بهورز در رشت اظهار داشت: اقدام اصلی وزارت بهداشت در دولت طرح تحول سلامت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه تحول در ساختار سیستم بهداشت و خدمات درمانی جزءاولویت‌های دولت است گفت: در 4 سال گذشته مدل مناسب ارائه خدمت به‌ویژه در حاشیه شهرها ارائه شد و این مدل با موفقیت کامل در روستاهای گیلان پیاده‌سازی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بهورزان به مردم در روستاها و مناطق محروم خدمت رسانی می‌کنند افزود: در خانه‌های بهداشت روستایی بهورزان با ارائه ترکیبی از خدمات فعال پزشکی به مردم روستا خدمت می‌کنند.

پورطالمی با اشاره اینکه خدماتی که بهورزان ارائه می‌کنند باعث رشد روز افزون سلامت در کشور و استان گیلان شده است عنوان داشت: امروزه نیاز به مدل مشابه بهورزی در شهرهای استان گیلان وجود دارد.

وی با اعلام اینکه کلمه بهورز در سازمان جهانی بهداشت به‌صورت فارسی ثبت شده است ابراز داشت: امروزه از الگوی بهورزی برای خدمات رسانی به محرومان ایالت می‌ سی‌ سی‌ پی آمریکا استفاده می‌شود.

پورطارمی با بیان اینکه سیستم بهورزی در کنترل و مبارزه با بیماری‌های واگیر در تاریخ کشور ایران موثر واقع شده است خاطرنشان کرد: در تمام دنیا در زمان شیوع بیماری واگیر آسیب بیشتری به قشر محروم و ضعیف جامعه می‌رسد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهورزی را محل تلاقی تعهد و تخصص خواند و خاطرنشان کرد: بهورزان نماد حقیقی طرح تحول سلامت در تاریخ کشور هستند و الگوی سیستم بهورزی در ارائه خدمات شهری راهگشا است.

وی با اشاره به اینکه بهورزان عامل بهتر زیستن مردم در روستاهای گیلان هستند بیان داشت: عشقو علاقه‌ای که بهورزان در هنگام کار به مردم منتقل می‌کنند در هیچ یک از سیستم‌های خدماتی که با مردم در ارتباط هستند مشهود نیست.

پورطالمی با بیان اینکه تفکر جذب بهورزان به صورت بومی در نفوذ اجتماعی زیاد آنان در جامعه تاثیر گذار بود گفت: بهورزان گیلانی امین و مورد اعتماد مردم هستند و مردم حتی در موزد اتفاقات زندگی خود با بهورزان گیلانی مشورت می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دغدغه اصلی وزارت بهداشت را کنترل بیماریهای غیرواگیر خواند و بیان داشت: تعداد زیادی از مردم ایران توسط بیماری‌های خطرناکی چون سرطان، فشارخون، دیابت و سکته‌های قلبی و مغزی از دنیا می‌روند.

وی با بیان اینکه کارشناسان مراقب سلامت اعم از مرد و زن از 2 سال گذشته آموزش دیده‌اند گفت: کارشناسان مراقب سلامت همانند بهورزان، ادغامی از چند خدمت پزشکی را آموزش می‌بینند و تفاوت آنان با بهورزان این است که کارشناسان مراقب سلامت در حوزه شهرها و اطراف شهرها کار می‌کنند‌.

پورطالمی با اعلام اینکه بیش از 25 درصد جمعیت استان گیلان دارای اختلالات سلامت روان هستند عنوان داشت: به ازای هر 30 هزار نفر یک کارشناس مراقب سلامت در نظر گرفته شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه 30 درصد مردم استان گیلان وزن استان گیلان دارای وزن طبیعی هستند اظهار داشت: 40 درصد از گیلانیان دارای اضافه وزن هستد.

وی علل اضافه وزن و چاقی در استان گیلان را تغذیه نامناسب مردم گیلان بیان کرد و ابراز داشت: 30 درصد مردم گیلان چاق هستند و یک کارشناس تغذیه برای هر 30 هزار نفر از مردم گیلان در نظر گرفته شده است.

پورطالمی با اشاره به لزوم ادغام خدمات پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به هزینه‌های بالای آموزش و به‌کارگیری افراد، امکان در نظر گرفتن کارشناس به ازای هر بیماری وجود ندارد و سیستم بهورزی از نظر اقتصادی به صرفه است.

انتهای پیام/

R7877/P1336/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۲۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • فرهنگ سازی در سبک زندگی و تغذیه سالم نیاز ضروری امروز است
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • ۴۵ درصد جمعیت جهان از پوسیدگی دندان رنج می‌برند / پوسیدگی دندان؛ شایع‌ترین بیماری بشر
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی